تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی ۱.۵ برابر شد - تولید گوشت قرمز در خراسان شمالی ۱.۵ برابر شد | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي

 

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: مجموع گوشت قرمز تولیدی نیمه نخست امسال در این استان نسبت به سال ۹۲ ابتدای دولت تدبیر و امید، ۱.۵ برابر شده است.

دکتر عبدالله یوسفی افزود: میزان تولید گوشت قرمز در این استان در ابتدای دولت یازدهم ۱۷ هزار و ۱۹۶ تن بوده است که در سال جاری به ۲۲ هزار و ۱۴۰ تن رسیده است.

وی افزود: در استان خراسان شمالی ۲ میلیون و ۱۲ هزار راس دام سبک شامل گوسفند و بز، ۷۹ هزار راس دام سنگین از جمله گاو و گوساله، ۲ هزار و ۴۰۰ نفر شتر وجود دارد که سالانه ۲۲۱ هزار و ۱۱۸ تن انواع محصول از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، شیر، عسل و تخم مرغ تولید می شود.  

وی اظهار داشت: استان در تولید گوشت قرمز در سطح کشور رتبه ۲۱ را دارد و از نظر زنجیره تولید و ارزش در بخش دام سبک و طیور در جایگاه نهم کشور است.