نکاتی برای طبخ ماهی
ماهی از جمله غذاهایی است که در ماه های معینی از سال می توان آن را مصرف کرد و خوردن آن در ماه های دیگر لذت بخش نیست. ماه هایی که خوردن ماهی لطف زیادی ندارد عبارتند از: اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد. البته این برای کسانی است که دور از شهرهای بندری هستند، و گرنه ساحل نشینان در تمام طول سال ماهی مصرف می کنند.- فرار ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.- جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی:
برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید.- از بین بردن بوی ماهی از دست:
برای از بین بردن بوی ماهی از دست، دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.- جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آب پز:
اگر جزو کسانی هستید که ماهی آب پز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.- شیر و ماهی:
هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است.- تیغ ماهی:
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.
- روندهای قابل ارائه به ارباب رجوع
-
- خدمات قابل ارائه جهاد کشاورزی
- شناسنامه خدمت
- مدیریت دام
- امور طیور زنبور عسل و کرم ابریشم
- امور آبزیان
- مديريت آب و خاك و امور فني و مهندسي
- مديريت صدور پروانه ها و مجوزها
- توليدات گياهي
- مديريت صنايع كشاورزي
- مدیریت امور اراضی
- امور حقوقی
- امور رفاهی
- امور ایثارگران
- فرمهای مورد نیاز
- مدیریت سرمایه گذاری
- مرکز ارتباط با جهاد کشاورزي
-
- ارتباط رئيس سازمان
- امور حقوقی سازمان
- بازرسی و ارزیابی عملکرد
- ارتباط با مسئولین
- روابط عمومی
- سامانه پیام کوتاه سازمان
- طرح تکریم ارباب رجوع
-
- میز خدمات
- منشور اخلاقی سازمان
- راهنمایی ارباب رجوع
- برنامه ارائه خدمات از طريق ميز خدمت
- دیدار ریاست سازمان
- نظر سنجی از ارباب رجوع
- شماره تماس هاي سازمان
- انتقادات و پیشنهادات
- منشور حقوق شهروندی
- فرم شكايات يا درخواست مردمی
- تماس با ما
- برنامه ملاقات مردمی
- ادارات و سازمان هاي وابسته
-
- سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی
- اداره کل منابع طبیعی و آبخيزداري خراسان شمالي
- اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی
- شرکت خدمات حمایتی جهاد کشاورزی استان
- مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان شمالی
- لینک های مرتبط
-
- نوبت دهی الکترونیکی کلینیک ویژه تخصصی امام رضا
- سیستم برنامه ریزی و نظارت بر صنعت مرغ گوشتی
- مرکز خدمات سرمایه گذاری استان خراسان شمالی
- سامانه فراگیر آموزش سازمان تحقیقات ، آموزش
- موسسه آموزش عالي علمي كاربردي جهادكشاورزي
- سازمان تحقيقات ، آموزش و ترويج كشاورزي
- سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخيزداري كشور
- سازمان امور اراضی کشور
- اداره كل تعاون کار و رفاه اجتماعي استان خراسان شمالي
- سازمان شيلات ايران
- سازمان تعاون روستايي ايران
- شركت مادرتخصصي خدمات كشاورزي
- صندوق بازنشستگي كاركنان وزارت جهادكشاورزی
- سامانه جامع ثبت نام و اطلاع رساني ايثار گران وزارت جهاد کشاورزي
- مناقصات و مزایده ها
-
- مناقصات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی
- اخبار شهرستانها
-
- اسفراین
- بجنورد
- راز و جرگلان
- جاجرم
- شیروان
- فاروج
- مانه و سملقان
- گرمه
- خدمات جانبی پورتال
-
- گالری تصاویر
- آب و هوا
- روزشمار سال
- حدیث هفته
- اوقات شرعی
- پیگیری درخواست/نامه
-
آخرین بروزرسانی: 1399/10/09
آدرس: خراسان شمالی - بجنورد - بلوار مدرس - کد پستی 9417714474 تلفن: 058-32254300 و نمابر: 058-32252424 و 058-32257997
پیامک:10001200 E-mail:ravabet@nkj.ir
Copyright © 2013-2014 .کلیه حقوق این سایت متعلق به سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان شمالی می باشد
Powered by : resaco.net