املت تن ماهی | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي

املت تن ماهی
 

مواد لازم برای 5-4 نفر :

تن ماهی جنوب

یك قوطی

گوجه فرنگی متوسط

3 عدد

روغن مایع

3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده

یك عدد

تخم مرغ

4عدد

سیر

3-2 حبه

نمك و فلفل

به مقدار كافی

طرز تهیه:
روغن را در ماهیتابه داغ كرده، پیاز را كمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریك درآورده، با پیاز كمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج كنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمك و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد كافی نمك دارد، در پاشیدن نمك احتیاط كنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یكی یكی روی آن بشكنید.
روی تخم مرغ كمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینكه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.
نكات تغذیه ای :
تن ماهی به عنوان یك غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و كلسیم می باشد.
این املت در كل دارای 1133 كالری می باشد كه اگر توسط 4 تا 5 نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی 252 كالری خواهد بود.