رولت ماهی و تخم مرغ | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
رولت تن ماهی و تخم مرغ

 
مواد لازم:

کنسرو ماهی تن

400 گرم

 تخم مرغ

 2 عدد

پنیر پیتزای رنده شده

100 گرم

آرد نان

 50 گرم

 سرکه

 1 قاشق غذاخوری

 جعفری خرد شده

 مقداری

 تخم مرغ آب پز سفت

3 عدد 

نمک و فلفل

به مقدار لازم



طرز تهیه:
کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید.
سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم.
بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم.