شنیسل ماهی | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
شنیسل ماهی

 

مواد لازم:
 

ماهی

1 عدد

آب لیمو

1 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ

1 عدد

سویا سس

1 قاشق غذاخوری

آرد

3-2 قاشق غذا خوری

آرد سوخاری

3-2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل

به مقدار دلخواه

روغن مخصوص سرخ کردنی

به میزان لازم



طرز تهیه:
 ماهی  را به ‌مدت 20دقیقه با آب لیمو ، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
ماهی‌ را در آبکش بریزید و بگذارید آب آن برود. ماهی را به آرد معمولی، سپس تخم‌مرغ  و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.
در اینجا دستور تهیه یک عددد شنیسل ماهی گفته شد. شما می توانید هر چند تعداد ماهی را که می خواهید با این روش تهیه کنید.