کتلت ماهي | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
کتلت ماهی

 
مواد لازم برای تهیه مایونز خردل :

سس مایونز

 دوسوم لیوان

آب

 1 قاشق سوپخوری

پودرخردل

 2 قاشق مرباخوری

پیازچه خردشده

 یک سوم لیوان



مواد لازم برای تهیه کتلت :


پیاز متوسط (ساطوری شده)

1 عدد (حدود 150 گرم)

سیر رنده شده

 2 حبه

ماهی

500 گرم

خرده های وسط نان باگت

 105 گرم یا 5/1 لیوان معمولی

تخم مرغ

1 عدد

رنده پوست لیمو

 2-1 قاشق سوپخوری

آب لیمو

 یک قاشق سوپخوری

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی

 به اندازه لازم



طرز تهیه :
در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی  را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.
پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ  ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.
مخلوط فوق را به 8 قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.
برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.
نکات :
- از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود.
- برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.