ماهی فیله سوخاری | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
ماهی فیله سوخاری

 مواد لازم:

ماهی فیله شده

 400گرم

آرد گندم

 یک پیمانه

تخم‌مرغ

 2عدد

آرد سوخاری

 2عدد

سویا سس

 4قاشق‌غذاخوری

آب لیمو

 4قاشق‌غذاخوری

سرکه

 3قاشق غذاخوری

زردچوبه

 نصف قاشق مرباخوری

روغن

 به مقدار لازم



طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.
ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.
2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.
ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.