قلیه میگو | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
قلیه میگو

 
مواد لازم :

میگوی پاک شده

 نیم کیلو

سیر

 یک بوته

 گشنیز

 150 گرم

 شنبلیله

 150 گرم

 تمبرهندی

 نصف بسته

 پیاز

 یک عدد

نمک ، فلفل و زرد چوبه

 به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی

 یک قاشق سوپخوری

یا آب گوجه فرنگی

یک فنجان



طرز تهیه :
میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی  و رب گوجه فرنگی  ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.