کباب میگو | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
کباب میگو

 مواد لازم:

میگوی بدون سر

یک کیلوگرم

روغن مایع

نصف استکان

آب پیاز

4 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده

2 قاشق غذاخوری

فلفل

یک قاشق چای خوری

نمک

به مقدار لازم

کره

مقداری



طرز تهیه:
 میگو را پوست کنده و روده ی پشتی آن را خارج کنید. بعد از شستن، آن را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس آن را در ظرفی ریخته و 2 قاشق غذاخوری زعفران روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
روغن مایع، فلفل، آب پیاز  و نمک را به میگو اضافه کرده و مخلوط نمایید. ظرف حاوی مواد را به مدت 2 الی 3 ساعت در محلی خنک قرار دهید.
ابتدا سیخ ها را چرب کنید. میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید و روی ذغال قرار دهید. موقع کباب نمودن روی میگوها را با کره ی آب شده چرب نمایید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی شود. میگوها را در دیس بچینید و با لیموترش ، خیارشور، جعفری و نخودفرنگی تزئین نمایید.