کباب میگو و سبزیجات | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي
کباب میگو و سبزیجات
 
مواد لازم:

میگو

300 گرم

کدو سبز

2 عدد

قارچ خرد شده

250 گرم

فلفل دلمه ای قرمز

1 عدد درشت

روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه

3 قاشق غذاخوری

پودر سیر

1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه

1قاشق چای خوری

ریحان خشک

1 قاشق مرباخوری

پودر آویشن خشک

1 قاشق مرباخوری

نمک

به مقدار لازم



طرز تهیه:
- میگو ها  را پوست می کنیم و رگ پشت آن ها را با چاقو پاک می کنیم.
- کدوها را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را مکعبی خرد می کنیم.
- قارچ ها  را می شوییم و اگر قارچ درشت بود، آن را چهار قاچ می کنیم.
سپس میگو و سبزیجات را با روغن زیتون،  پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان، آویشن، نمک و آب لیموترش  مخلوط می کنیم و می گذاریم 2- 3 ساعت بماند، سپس یکی در میان به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم.
 می توان این مواد را به سیخ های کوچک کشید و روی ماهی تابه چدنی با روغن خیلی کم یا بدون روغن سرخ کرد.