هشت هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در شیروان تولید شد - هشت هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در شیروان تولید شد | پورتال سازمان جهاد کشاورزي خراسان شمالي

 

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: مرغداران این شهرستان هشت هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در ۹ ماه امسال تولید کردند که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۰ تن افزایش دارد.

مهندس مهران حیاتی افزود:  این در حالی است که مرغداران استان امسال با افزایش نهاده های دامی مواجه بودند و علاوه بر این، شیوع ویروس کرونا تولید گوشت را هم برای این قشر مشکل کرده بود.

وی گفت: هم اینک روزانه ۲۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می شود.

مهندس حیاتی با اشاره به افزایش جوجه ریزی این شهرستان در سال جاری افزود: از ابتدای امسال، چهار میلیون و ۴۹۷ هزار و ۴۷۰ قطعه جوجه ریزی در شهرستان صورت گرفته است که این میزان در مدت مشابه سال قبل، چهار میلیون و ۴۹۲ هزار و ۳۳۵ قطعه بود.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: ظرفیت شهرستان در هر دوره ۴۵ روزه، یک میلیون و ۳۴۳ هزار قطعه است.

به گفته حیاتی شهرستان شیروان ۵۰ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۳۸۳ هزار و ۸۴۰ قطعه با جوجه ریزی، ۶ میلیون و ۳۶۴ هزار و ۱۴۳ قطعه در سال است.